Til alle pressemeddelelser

Tablet-pc'er til mobil anvendelse inden- og udendørs

24.08.2015

Tablet-pc i stående og liggende visning  

Den nye generation af tablet-pc'er egner sig til anvendelse både inde og ude

Phoenix Contact har været konsekvent i videreudviklingen af industri-tablet-pc'erne til mobil anvendelse. Den nye Industrial Tablet Computer (ITC) 8113 med forbedret processorydelse og flot Full-HD display overbeviser ved anvendelse såvel indendørs som udendørs.

Moderne industrielle netværk kræver i stigende grad mobile arbejdsmetoder og fjernstyrede processer. Den konfigurerbare tablet-pc råder ikke bare over et tiltalende design og omfattende tilbehør, den er også optimeret til anvendelse på serviceområdet. På grund af sin reducerede vægt på bare 1800 g er den nem at transportere. Komponenterne, der opfylder kapslingsklasse IP54, på fronten IP65, er egnede til anvendelse både inden- og udendørs. Et 10-finger-multitouchdisplay og Windows 7 eller 8 med tidssvarende Intel-processorarkitektur i 4. generation sørger for enkel betjening og høj effektivitet. Til trådløs forbindelse i det eksisterende netværk kan der vælges en trådløs kommunikation via WLAN 802.11 a/g/n, Bluetooth 2.0 Class 1 og Class 2 eller et UMTS/LTE-datakommunikationsmodul.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk