Til alle pressemeddelelser

Fordelerboks til power-applikationer

24.07.2015

M12 Power Box  

Fordelerboks til power-applikationer

Ved energifordeling i felten er det ved forsyningsspændinger på 24 V nødvendigt med et større ledningstværsnit for at modvirke en spændingsfald over større afstande.

M12-fordelerboksene fra Phoenix Contact kombineret med standardledninger på op til 4x6 mm² er udviklet til denne anvendelse. Fordeleren har fire T-kodede M12-indbygningspladser med en strømbelastning på op til 10 A pr. kanal. Hver af de otte kanaler er forsynet med en spadestiksikring. Forbrugerne tilsluttes direkte via T-kodede M12-standardledninger. Fordelerens energitilførsel sker via standardledninger og et stikbart stikhus med kontaktindsatser og separate crimpkontakter. Ved hjælp af LED'er kan status på ind- og udgangssiden til hver en tid kontrolleres. Yderligere bearbejdning sker via en M12-diagnoseport, som er forbundet med kontrolleren i styreskabet. T-kodede varer som omsprøjtede systemledninger, konfektionerbare tilslutningsstik, Y-fordelere og energifordelere muliggør konsekvent energifordeling i felten.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk