Til alle pressemeddelelser

Forsikringsfri apparatbeskyttelse

04.11.2015

Type 3-overspændingsbeskyttelse for periferiapparater  

Overspændingsbeskyttelse PLUGTRAB PLT-SEC

De nye overspændingsafledere PLUGTRAB PLT-SEC type 3 fra Phoenix Contact udmærker sig ved en nyudviklet skilleanordning.

De giver større sikkerhed ved elektrisk og termisk overbelastning, uafhængig af den installerede forsikring. Takket være Safe Energy Control Technology er beskyttelsesenhederne særdeles holdbare. De beskyttede periferiapparater belastes mindre end på traditionelle installationer. På grund af de integrerede, stødstrømsfaste sikringer er der ved installationer i stikket ikke behov for eksterne aflederforsikringer. Overspændingsaflederne bruges i applikationer med belastningsstrømme på op til 26 A. De er egnede til både AC- og DC-anvendelser. Tilbagevendende kontrol af beskyttelsesenhederne gennemføres hurtigt og nemt med testapparatet CHECKMASTER 2. Den tydelige statusvisning og den potentialfrie fjernmeldekontakt informerer hele tiden om produktets status.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk