Til alle pressemeddelelser

Netfølgestrømfrie type 1-lynstrømsafledere til 400/690 V-nettet

27.06.2016

Lynstrømsafledere FLASHTRAB-SEC-PLUS 440  

Type 1 lynstrømsafleder med Safe Energy Control Technology

De nye type 1-lynstrømsafledere FLT-SEC-PLUS 440 fra Phoenix Contact er særligt egnede til industri- og vindenergianvendelser med 400/690 V-netværk. Med dem kan høje lynstrømme op til 35 kA pr. pol håndteres sikkert.

Beskyttelsesenhederne udmærker sig ved at have Safe Energy Control Technology (SEC), med hvilken enhver netfølgestrøm forhindres sikkert ved hjælp af det anvendte gnistgab. Fordelen er her, at belastningen for den samlede installation reduceres til et minimum i tilfælde af lynnedslag. Den kompakte udformning giver mulighed for en pladsbesparende og fleksibel installation. Ved strømme op til 400 A er der derfor ikke behov for en separat aflederforsikring. Produkterne overbeviser desuden med høj chok- og vibrationssikkerhed. På grund af det lave beskyttelsesniveau er følsomme, senere placerede komponenter beskyttet optimalt. Kravene til temporære overspændinger (TOV) ved anvendelse i IT-systemer opfyldes også. Brugeren informeres hele tiden om status for produktet gennem den tydelige statusvisning og den potentialfrie fjernmeldekontakt. Med testapparatet CHECKMASTER 2 kan der hurtigt og nemt udføres tilbagevendende kontrol af beskyttelsesenhederne. Type 1-aflederne er testede og certificerede som type 2-kombiafledere.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk