Til alle pressemeddelelser

Elektroniske sikkerhedsafbrydere med flere kanaler

05.03.2015

CBM - elektroniske sikkerhedsafbrydere med flere kanaler  

De nye sikkerhedsafbrydere giver maksimal funktionalitet ved minimal modulbredde

Phoenix Contacts elektroniske sikkerhedsafbrydere CBM med flere kanaler beskytter strømkredse mod overbelastning og kortslutningsstrømme på kun 41 mm modulbredde.

Med mærkestrøm-guiden forenkles indstilling af de påkrævede mærkestrømme for belastningen væsentligt. Derudover giver de to nye sikkerhedsafbrydere med fire og otte kanaler en elektronisk fastlåsning af de indstillede mærkestrømme. Det forhindrer uønskede ændringer på komponenten. Mærkestrømgradueringer på 0,5-10 A pr. kanal letter valget af passende beskyttelsesenheder. En flertrinssignalisering informererer permanent om tilstanden for de tilsluttede forbrugere og spændingsforsyningen for selve effektafbryderen. Over- og underspændinger registreres og signaliseres af effektafbryderen, og de tilsluttede belastninger defineres frakoblet. Signaliseringen hjælper ved fejlsøgningen i de anlægsdele, der er gemt efterfølgende.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk