Til alle pressemeddelelser

Nye HMI'er til outdoor applikationer

24.04.2017

Outdoor touchpanel til ekstreme omgivelser  

Outdoor touchpanel til ekstreme omgivelser

HMI'er til outdoor-anvendelser med ny processorgeneration og glas-film-glas-touch yder effekt og robusthed til krævende applikationer.

Med C1D2-certificeringen til ekstreme anvendelsesbetingelser kan du udføre betjening og overvågning af dit anlæg i alle omgivelser. Displayet kan takket være Optical Bonding aflæses ved direkte sollys, er bestandig over for UV- og IR-stråling og kan også betjenes med arbejdshandsker. HMI'erne har et udvidet temperaturområde fra -20 °C til +70 °C (eller -32 °C til +70 °C). Takket være kapslingsklassen IP67 er betjeningsenheden modstandsdygtig over for vind og vejr og desuden resistent over for miljøpåvirkninger som salttåge, termitter og kemikalier. Med den effektive 1 GHz processor har outdoor apparaterne hurtige reaktions- og billedskifttider. De forskellige display-diagonaler fra 4,3" til 12,1" giver dig fleksibilitet ved anlægsplanlægningen. Grænsefladerne 1 x ETH (10/100) og 2 x USB 2.0 er som standard integreret, og derudover kan betjeningsenhederne fortrådes alsidigt via valgfrie grænseflader, som f.eks. 1 x RS-232, 1 x RS-485 og 2 x CAN. Den integrerede visualiseringssoftware Visu+ og den gratis Visu+ Express giver nem engineering af visualiseringen og muliggør gennem forskellige drivere en fleksibel tilslutning til diverse systemer fra andre leverandører.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk