Til alle pressemeddelelser

I/O-systemet Axioline F nu også til IEC 61850

17.06.2015

Axioline F til IEC 61850  

Nye Axioline F-moduler til anvendelse på energiområdet

Som et særligt robust I/O-system er Axioline F selvskrevet til anvendelse inden for energiområdet. Med den nye buskobler og de nye I/O-moduler kan du nu også anvende I/O-systemet til IEC 61850.

Buskobleren kan nemt og fleksibelt konfigureres via web-interface. Alle nødvendige parametre til drift af I/O-stationen kan således indstilles uden programmeringskendskab. Buskobleren bearbejder IEC 61850-konfigurationsfilerne CID eller SCD direkte. Den standardmæssigt korrekte konvertering af kommunikationen i henhold til IEC 61850, som er certificeret af KEMA, giver sikkerhed i det indbyrdes samarbejde mellem systemerne. I/O-modulerne med digitale indgange og relæudgange opfylder specielt kravene på energiområdet, som f.eks. den øgede mærkespænding på 220 V DC eller stødspændingssikkerheden på 5 kV. De nye moduler er kendetegnet, som alle komponenter i dette I/O-system, af en særligt høj støjimmunitet op til 8 kV, en høj robusthed over for mekaniske belastninger som stød op til 30 g samt en hurtig signalregistrering. Her fravælger I/O-systemet anvendelse af skilleplader, således at modulerne kan kombineres vilkårligt med det bestående produktprogram for Axioline F.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk