Til alle pressemeddelelser

Gratis simulering af trådløse netværk

05.09.2018

Planlægning af trådløst netværk  

Simulering af det trådløse netværk Radioline

For at forenkle planlægningen af trådløse netværk baseret på det trådløse system Radioline tilbyder Phoenix Contact gratis simulering af trådløse netværk op til ti stationer.

Infrastrukturanlæg til energifordeling eller til vandforsyning og -bortskaffelse er ofte kendetegnet ved yderstationer fordelt på et stort areal. Sensorværdierne ændrer sig kun langsomt og skal for nogles vedkommende overføres flere kilometer for at nå frem til en central. De trådløse systemer, der er særligt velegnede til udstrakte anlæg, er her et godt alternativ, hvis man vil undgå det omfattende arbejde med fortrådningen.
 
Ved hjælp af simulering bestemmes det, om en trådløs forbindelse vil kunne fungere, ikke vil kunne fungere, eller vil skulle testes. Forudsigelserne er så præcise, at en test af det trådløse system ofte ikke er nødvendig. I simuleringen tages data om højde samt radio- og overfladeegenskaber i betragtning.

Til dette er det nødvendigt med koordinaterne fra alle stationerne i netværket. Dokumentationen indeholder anbefalinger vedr. placeringer, antenner og mastehøjder. Denne service er tilgængelig over hele verden. Der opkræves et beløb, når man når over ti stationer.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk