Til alle pressemeddelelser

Intelligent overspændingsbeskyttelse til egensikre områder

07.04.2014

Intelligent overspændingsbeskyttelse til egensikre områder  

Intelligent overspændingsbeskyttelse til egensikre områder

De nye Ex-varianter i det selvovervågende overspændingsbeskyttelsessystem PLUGTRAB PT-IQ er specielt udviklet til det egensikre område.

Overspændingsbeskyttelse kan installeres direkte i Ex-zone 2. De egensikre signalkredse kan selvfølgelig føre helt ind i Ex-zone 0. Beskyttelsessystemet består af en kontroller og beskyttelsesmodulerne. Via bæreskinneforbinder forsyner kontrolleren op til ti overspændingsbeskyttelsesenheder med spænding og etablerer kontakten til flertrins-perifer meddelelse. Hermed minimeres fortrådningsarbejdet tydeligt i forhold til en traditionel installation. Den intelligente overvågning registrerer tidlige skader og signaliserer disse med en gul status. Afledere med fejl kan således udskiftes ved et serviceeftersyn, før der sker udfald. Med de nye produkter fås der nu et fuldstændigt produktprogram af intelligente overspændingskomponenter til MSR- og datateknik.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk