Til alle pressemeddelelser

Trådløst system understøtter kabelnetværket

15.09.2016

Flerpunktsmultiplexer  

Blandet drift i vilkårlige frekvensbånd

De nye kabelbundne stationer Radioline RAD-RS485-IFS understøttes nu også fuldstændigt i alle trådløse Radioline-moduler.

Det gælder for frekvensbåndet på 2,4 GHz, der kan anvendes i hele verden, frekvensbåndet på 868 MHz, der er egnet til Europa eller det frekvensbånd, der er almindeligt i Canada og USA på 900 MHz. Med en Firmware-opdatering af radiohovedmodulerne kan der opbygges blandede netværk, som består af trådløse og kabelbundne stationer. Alle features, som f.eks. enkel sammenkædning af I/O-informationer over gevindringe, er til rådighed i hele netværket. Ud over den blandede drift med et trådløst system kan kommunikationsmodulerne RAD-RS485-IFS køres både som flerpunktsmultiplexer over en 2-leder RS-485-forbindelse eller som Stand-Alone ved en Modbus/RTU-master. Takket være den galvaniske kanal-til-kanal adskillelse og de udvidede miljøbetingelser fra -40 °C til +70 °C er I/O-udvidelsesmodulerne egnede til robust anvendelse i 24/7-applikationer. En omfattende række godkendelser (ATEX, IECEx og UL) afrunder Radioline-systemet.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk