Til alle pressemeddelelser

Den smalleste lækstrømfrie type 2-overspændingsbeskyttelse i verden

20.03.2017

Lækstrømfri overspændingsafleder type 2 VALVETRAB-SEC  

Ekstrem smalle, holdbare og effektive: De nye, lækstrømfrie type 2-afledere med SEC Technology

De nye beskyttelsesenheder VALVETRAB-SEC VF fra Phoenix Contact er verdens smalleste lækstrømfrie type 2-overspændingsafledere (SPD).

Takket være Safe Energy Control-teknologi overbeviser de med deres lange levetid og effektivitet. Med deres kompakte konstruktion og høje effektivitet gør de omfattende beskyttelse ved meget lille pladsbehov mulig. Et eksempel på forekomst af lækstrømme er i Object Control Systems i sikringsanlæg af jernbanespor. Her optræder forbigående overspændinger i forbindelse med høje returstrømme. Beskyttelsesenheder på varistorgrundlag bliver hurtigt overbelastede. Et andet eksempel er bevidste lækstrømme i elektriske installationer. Disse beskadiger normale overspændingsafledere inden for kort tid. Til beskyttelse af de elektriske apparater anbefales det derfor at anvende beskyttelsesenheder med seriekobling af en gasfyldt overspændingsafleder. Seriekoblingen isolerer varistoren fra de midlertidige overspændinger og returstrømme. Beskyttelsesniveauet forbliver lavt. Der fås varianter til 1- og 3-fasede TN-S- og TT-systemer samt til 3-fasede TN-C-systemer med en vedvarende spænding på 350 V AC. Med testapparatet CHECKMASTER 2 udføres tilbagevendende tests af beskyttelsesstik hurtigt og nemt.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk