Til alle pressemeddelelser

Faceplate-visualisering til enkel switchdiagnose

04.01.2016

HMI-Faceplates  

HMI-Faceplate til net- og redundansdiagnose

Til Advanced Managed Switches fra familien FL Switch 7000 fra PHOENIX CONTACT fås nu HMI-Faceplates til enkel diagnose og konfiguration i feltet.

I EtherNet/IP-omgivelser understøtter switchene Device-Level-Ring-protokollen (DLR) til stort set gnidningsløse omkoblingstider på under tre millisekunder og Common Industrial Protocol (CIP). Over betjeningssystemer i EtherNet/IP-net er adgang til netværkets vigtige diagnoseinformationer mulig med HMI-Faceplates, og konfigurationer, som er portspecifikke i feltet kan gennemføres. På grund af anvendelse af CIP-informationer, som er konfigureret på forhånd, er ibrugtagning uden programmeringsforbrug mulig. HMI-Faceplates muliggør bl.a. den omgående registrering af forandringer i maskinnettet, f.eks. et forbindelsestab ved en port, svigt af en spændingsforsyning eller aktivering af DLR-redundansmekanismen. Brugeren kan dermed handle hurtigt i tilfælde af fejl og indlede passende servicetiltag. Faceplate-filerne og lynindføring kan downloades på switchenes artikeldetailsider.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk