Til alle pressemeddelelser

Enkel kabel- og ledningsføring til styretavledør

11.05.2017

Kabelføringssystem CGS  

Enkel kabel- og ledningsføring til styretavledør

Kabelføringssystemet CGS med svingarm fra Phoenix Contact letter arbejdet med sikker udlægning af ledninger, kabler og ledningsbundter til styreskabsdøren eller til den svingbare montageramme.

Åbn og luk de patentanmeldte drejeled uden brug af værktøj og læg dine ledninger inkl. stik gennem leddet. Sammenlignet med montage med kabelslanger er dette nemmere og sparer tid. Kabelføringssystemet er primært konstrueret til standardledninger og -kabler med konfektionerede stik. Skader på ledere ved åbning og lukning af døren forhindres, da bevægelse og hældning er defineret på forhånd i form af et svingningsområde på op til 180°. Afdækningskapperne giver ekstra beskyttelse og ledningsbundtning. Trækaflastningen sikres med almindelige kabelbindere. Mærkning på store flader ved kabelbroen sørger for overskueligheden. Konstruktionen er nemmere her end med kabelslanger, idet du kan planlægge og vise kabelføringssystemet i et CAD-system. Dermed er dine kabellængder defineret på forhånd og kan også planlægges.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk