Til alle pressemeddelelser

Parametrerbar strømforsyning for maksimal tilgængelighed for anlægget

03.05.2016

Strømforsyningerne kan parametreres individuelt via NFC.  

Strømforsyningerne kan parametreres individuelt via NFC.

Phoenix Contact tilbyder nu med QUINT POWER den første individuelle strømforsyning i verden, som efter ønske også kan leveres forkonfigureret.

Signalniveauer og kendelinjer kan her konfigureres trådløst med en smartphone eller tablet via den integrerede NFC-grænseflade. Den integrerede Selective Fuse Breaking Technology (SFB) leverer på op til 15 ms den seksdobbelte mærkestrøm og udløser dermed standardeffektafbrydere selektivt. Parallelt tilsluttede forbrugere arbejder videre. Til enkel anlægsudvidelse står det statiske boost vedvarende til rådighed med op til 125 % af mærkestrømmen. Til opstart af tunge belastninger findes der desuden dynamisk boost med op til 200 % af mærkestrømmen i op til fem sekunder. Den udvidede præventive funktionsovervågning meddeler anlægsspecifikke, kritiske driftstilstande, før der opstår fejl. De 1- og 3-fasede 24 V strømforsyninger giver pga. den integrerede gasafleder en høj grad af støjimmunitet samt en buffertid ved netudfald på 20 ms.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk