Til alle pressemeddelelser

Overvågningssystem i realtid til driften i nettet

21.03.2019

Phoenix Contact har som leverandør af løsninger til energimarkedet udviklet et skalerbart overvågningssystem til netværksoperationer i samarbejde med JEAN MÜLLER, der leverer driftsmålinger i realtid for netværksoptimering eller netværksdrift.

Da energiforsyningen i fremtiden i stigende grad vil ske gennem produktionsanlæg med vedvarende energiformer, især i de lavere spændingsniveauer i distributionsnettet, er der behov for intelligente løsninger for at sikre en høj tilgængelighed for energiforsyningen. Her spiller den tiltagende e-mobilitet også en rolle.

Systemet er designet således, at det uden det store arbejde (konfiguration og montage) kan installeres af netværksoperatører i lokale netværksstationer, kabelfordelere eller kundesystemer. Hvis det ønskes, kan anvendelsen udvides med et centralt asset management-system til beregning af den aktuelle belastningsstrøm på grundlag af de målte værdier. Ud over at sende måledata fra op til 14 sikringsforbindelser via IEC-standardprotokoller som IEC 60870-5-104 til centraliserede styresystemer kan de også kommunikere direkte med IoT-Eco-systemer ved hjælp af interoperable datamodeller.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11