Til alle pressemeddelelser

Udvidede konfigurationsmuligheder til panel-pc'en Embeddedline

11.04.2016

Panel-pc fra Embeddedline-familien  

Panel-pc'er med multitouch fra Embeddedline-familien

Phoenix Contact udstyrer sine panel-pc'er fra Embeddedline med nye funktioner og sørger dermed for endnu mere fleksibilitet.

Brugeren kan vælge mellem Intel® Atom™ E3845 Quad-Core og en E3827 Dual-Core-processor, hvorved et større temperaturområde afdækkes. Desuden kan industri-pc'en udstyres med en robust 2,5“ SSD med 240 GB. Til den, som ønsker et standardstyresystem, fås Windows 7. Komponenterne i Embeddedline-familien i kapslingsklasse IP65 (front), LED-teknologi, multitouch-betjening og displays fra 7“ til 18,5“ kombinerer attraktivt design med effektiv teknik. Udstyret med effektive processorer fra Intel Atom E3800-serien (Baytrail) og Intel© HD-Graphics er de især egnet til opgaver inden for procesvisualisering. Det lave strømforbrug og det fuldstændig ventilatorfri design sørger for energieffektiv, vedvarende og servicevenlig betjening og overvågning.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk