Til alle pressemeddelelser

Meldesystem med ny Firmware og app

15.12.2016

TC Mobile I/O X200  

Kompakt meldemodul til alarmerings- og fjernkontrolopgaver

Det kompakte meldesystem TC Mobile I/O X200 fra Phoenix Contact, som er blevet specielt optimeret til alarmerings- og koblingsopgaver, er nu endnu lettere at håndtere med den gratis app til Android og iOS.

Den udendørs belysning eller en fjern pumpe kan således f.eks. kobles på en tidsbesparende måde med et tryk på en tast. Med app'en bliver skrivning af SMS unødvendig, hvilket giver endnu mere betjeningskomfort. Den manuelle eller periodisk udløste statusopdatering giver et overblik over kommunikationsomkostningerne. Alarmer sendes som sædvanlig via SMS og e-mail. På den måde er der også uden internetforbindelse stor sandsynlighed for at nå modtageren. Med den nye Firmware 2.0 kan udgangene i meldesystemet kobles med et telefonopkald, uden at der derved opstår omkostninger. Maskinen registrerer det indgående opkald, men besvarer det ikke. Desuden kan de analoge indgange skaleres og forsynes med en enhed. Enheden konverterer automatisk det målte sensorsignal til den faktiske målestørrelse.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk