Til alle pressemeddelelser

Certifikat til innovativt isregistreringssystem fra Phoenix Contact

28.11.2018

DNV certificerer isregistreringssystem til vindenergianlæg  

DNV certificerer isregistreringssystem til vindenergianlæg

I forbindelse med den førende internationale messe på området for vindenergi, "Wind Energy Hamburg 2018", certificerede energirådgivnings- og certificeringsvirksomheden DNV GL isregistreringssystemet til vindenergianlæg fra Phoenix Contact.

Dette certifikat bekræfter, at systemet ID-S udfører pålidelig registrering af is på rotorblade, hvorefter det slår anlægget fra og slutter det til igen senere.

Med det anlægsuafhængige isregistreringssystem er det muligt at registrere isdannelse gennem måling direkte på overfladen af rotorbladene og evt. frakoble anlæg. Ligeledes registreres det, så snart isen er tøet op på rotorbladene, og anlægget på automatiseret vis kan startes igen. Systemet kører fuldstændig selvstændigt uden tilbagemelding fra anlægsstyringen og behøver ingen form for information om rotorbladets geometri eller lignende.

Integrering i eksisterende systemer er nem at gennemføre takket være industristyringerne fra Phoenix Contact. Idriftsættelse foregår nemt over webinterface. Ved at måle temperaturen på hver sensor er det muligt at inkludere måledata fra varmeelementer, for eksempel i anlæggets kontrolalgoritmer.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk