Til alle pressemeddelelser

Hus i rustfrit stål til Ex-området

17.06.2015

CLIPSAFE Ex-huse af rustfrit stål  

Tomt hus i rustfrit stål til Ex-området

De nye tomme huse og klemkasser CLIPSAFE af rustfrit stål fra Phoenix Contact er egnede til anvendelse under ekstreme forhold.

De 140 robuste ATEX- og IECEx-godkendte standardhuse fås som dør- eller endepladevarianter i ni dybder i størrelser op til 1000 x 1000 x 300 mm. De giver en omfattende beskyttelse af applikationer i industrielle miljøer og procestekniske områder. Når døranslaget er konstrueret til brug i praksis, kan det skiftes individuelt alt efter indbygningssituation. Det samme gælder montagevinklen. Også efter flere åbninger sørger den specielle dør- og endepladepakning for en sikker tætning. Samtidig danner tætningen en afløbsrende, som beskytter mod indtrængen af fugt og snavs på en sikker måde. Døråbningsvinklen på 135° gør det muligt at arbejde bekvemt ved service og vedligeholdelse. Der er mulighed for flangeplader på fire hussider, inkl. patenteret pakningsbeskyttelse og monteringsskruer, der ikke bliver væk. De tomme CLIPSAFE-huse fås færdigt bestykket efter kundeønske, med rækkeklemmer og kabelforskruninger samt tilpasset med gevind, boringer og firkantede udskæringer.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk