Til alle pressemeddelelser

Crimptang med maksimal anvendelseskomfort

04.01.2016

Crimptang med selvindstilling  

Effektiv og brugervenlig arbejdsproces med CRIMPFOX Centrus

Med CRIMPFOX Centrus har PHOENIX CONTACT en crimptang med selvindstilling til terminalrør, som muliggør en effektiv og brugervenlig arbejdsproces.

Takket være deres ergonomiske design og den forbedrede mekanik gør de den processikre crimpning af terminalrør nemmere. Den kompakte crimptang ligger godt i hånden med en særdeles lille grebsbredde og er dermed meget behagelig at bruge. Håndkraften, som kræves til et optimalt crimpresultat, kunne reduceres med op til 30 procent med dette nye tangkoncept. Dermed blev returkræfterne, som opstår ved åbning af tangen, også reduceret markant. Produktfamilien omfatter to størrelser, hhv. med kvadratisk eller hexagonal crimpform, som dækker et tværsnitsområde fra 0,14 til 6 mm² og 0,14 til 10 mm². Tanghovedets stabile afdækning udgør en ekstra fordel, som beskytter værktøjet mod beskadigelse ved fald og mekaniske påvirkninger. Crimptangen forenkler crimpning af isolerede, uisolerede og Twin-terminalrør på alle niveauer og medfører en forbedring af komfort, effektivitet og kvalitet.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk