Til alle pressemeddelelser

Effektive sikre koblingsrelæer i kun 6 mm modulbredde

17.07.2015

Det højkompakte sikkerhedsrelæ PSRmini  

Takket være sine kun 6 mm modulbredde giver PSRmini op til 70 % pladsbesparelse ved fuld effekt

De nye sikkerhedsmoduler PSRmini fra Phoenix Contact er verdens smalleste sikkerhedsrelæer med samme ydelse som et stort sikkerhedsrelæ.

Koncentreret på 6 mm modulbredde giver de høj sikkerhed pga. de tvangsførte kontakter. For brugeren betyder disse smalle moduler, at der skal bruges op til 70 % mindre plads. Takket være den omfattende test- og godkendelsespakke kan modulerne anvendes fleksibelt, også i anvendelser og miljøer, som går ud over standarden. Eksempler på dette er G3-konformiteten i henhold til ISA S71.04-1985 mht. anvendelse i særligt korrosive atmosfærer eller IECEx-certificeringen, som letter den decentrale opbygning af en applikation op til Ex-zone 2. De normativt foreskrevne gentagelseskontroller i et procesteknisk anlæg kan på en nem måde udføres visuelt, altså direkte ved enheden. Herved bortfalder besværlige, manuelle målinger, som ellers ofte er nødvendige ved brug af standardrelæer, der ikke er tvangsførte i henhold til EN 50205. Ved gængse, sikre styringssystemer kan overvågningen af styringen af koblingsmodulet påvirkes i tilfælde af fejl, således at gentagelsestesten, den såkaldte Proof-test, næsten kan udføres fuldautomatisk. Dette øger effektiviteten, da nedetid reduceres, uden at det derved forårsager ekstra besvær med at få nødvendig hardware eller installation.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk