Til alle pressemeddelelser

Sikkerhedsværdier efter VDMA-standard

02.05.2016

Funktionel sikkerhed  

Phoenix Contact understøtter VDMA-standarden 66413 og har tilsvarende mærkeværdier til sikkerhedsprodukter

Standarderne EN ISO 13849 og EN 62061, som er harmoniseret i forhold til Maskindirektivet, kræver beregninger mht. sandsynligheden for fejl på sikkerhedsrelevante dele af kontrollere.

Maskinfabrikanten skal som distributør udføre vurderingerne og dokumentere dette sporbart. De relevante mærkeværdier for de anvendte sikkerhedsrelaterede enheder leverer apparatproducenterne af hensyn til produktansvaret. De sikkerhedstekniske beregninger kan gennemføres vha. beregningsværktøjer som Sistema. Med henblik på standardisering af mærkeværdierne er VDMA-standarden 66413 blevet vedtaget af VDMA, maskin- og komponentproducenter og testagenturer. Phoenix Contact understøtter denne standard ved at stille et tilsvarende XML-dataformat til rådighed for produkter til funktionel sikkerhed.

Ved at klikke på nedenstående knap kommer du hen til Download-området for eksempelproduktet. Her kan biblioteket findes under afsnittet om software.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk