Til alle pressemeddelelser

Nem og hurtig tilslutning af motorer

16.02.2015

Smart tilslutning med Push-in motorer  

Pladsbesparende 4-etages rækkeklemmer til nominelt tværsnit på op til 4 mm², 32A og 600 V UL

Til den enkle motortilslutning fås der nu fra Phoenix Contact en pladsbesparende 4-etages rækkeklemme til nominelt tværsnit på op til 4 mm², 32A og 600 V UL med Push-in tilslutningsteknik.

Pga. en enkel potentialfordeling over en funktionsskakt på hver etage reduceres fortrådningsarbejdet. De store flader til mærkning muliggør entydig mærkning af hver motortilslutning. Alle tilslutningspunkter kan mærkes og er forsynede med en prøveåbning, der er nem at nå. Grundet 50 % lavere indstikskraft kan stive og fleksible ledere med terminalrør fra 0,25 til 6 mm² tilsluttes uden værktøj. Den indbyggede betjeningstast gør det muligt fuldisoleret at løsne lederne med et værktøj. Den orange farve på tasten identificerer den som betjeningselement, således af fejlbetjening af klemmen undgås. Et er muligt at tilslutte fleksible ledere uden terminalrør i størrelser fra 0,2 mm².


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk