Til alle pressemeddelelser

Nye DC-spændingskonvertere

04.11.2015

Spændingskonverter MACX MCR-VDC  

Nye spændingskonvertere til signalfremstilling

Med de nye spændingskonvertere MACX MCR-VDC måles jævnspændinger på op til 660 V DC og konverteres til standardiserede analogsignaler.

Modulerne kan også anvendes op til maks. spænding i jordede strømkredse. I overensstemmelse med sikkerhedsbestemmelserne i standarden IEC 61010 giver de øget isolering pga. de luft- og krybestrækninger, der er til stede på printkortet. DC-måleværdikonverteren kan fås enten med Push-in- eller skruetilslutningsteknik. Konfigurering af produktet foregår via let tilgængelige dip-switches på oversiden af huset. Ud over indstilling af de otte spændingsmåleområder kan det ønskede standardsignal også indstilles her. Måleområdernes forskellige trin begynder ved 0-24 V DC og går op til 0-550 V DC. Med Zero-/Span-udligningen varieres måleområderne med ± 20 % hver især, hvilket forhøjer måleområdet til 660 V DC. Denne udligning foregår uden værktøj med det såkaldte Teach-in-Wheel på oversiden af modulet. På den måde kommer det ønskede standardsignal altid op på sin maksimale værdi, uafhængig af værdien af den tilhørende målespænding.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk