Til alle pressemeddelelser

Tilslutning af aktuatorteknik på en nem måde

14.02.2017

SACB-fordelerboks med kunststofgevindring og SAC-ventilstik  

Universelt anvendelige M12-fordelerbokse og ventilstik

Med de universelt anvendelige M12-fordelerbokse fra Phoenix Contact kan du også tilslutte aktuator-tilslutningsstik på en hurtig og nem måde, f.eks. til magnetventiler.

Gennem den fulde forsyning af M12-portene med tilslutninger forbinder du ligeledes kontaktlederne samt PE-tilslutningen fra ventiltilslutningsstik sikkert og enkelt med kontrollere og relæer i det centrale styreskab. De fast tilsluttede hovedledningers ledertværsnit giver her med 1,0 mm² for forsyningslederne og 0,5 mm² for signallederne mulighed for en tilstrækkelig dimensionering og lave ledningsmodstande. Hvis du skal bruge endnu større ledertværsnit, kan du slutte dem fleksibelt til sensor-/aktuatorbokse med en stikbar skruetilslutning eller fjederkrafttilslutning. Yderligere udstyr til produkterne er LED-statusvisninger ved fordelerbokse og ekstruderingscoatede ventilstik samt den betjeningsvenlige snaplåseteknik M12-SPEEDCON, som sparer dig op til 90% af den normale installationstid.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk