Til alle pressemeddelelser

Bibliotek for mærkeværdier for sikkerhedskomponenter

17.10.2016

Produkter til den funktionelle sikkerhed  

Produkter til den funktionelle sikkerhed

Standarderne EN ISO 13849 og EN 62061 om funktionel sikkerhed kræver vurderinger og beregninger mht. sandsynligheden for fejl på sikkerhedskredse. Phoenix Contact-biblioteket for sikkerhedsrelevante mærkeværdier iht. VDMA-standarden 66413 er blevet opdateret med nye produkter og nyt sprogindhold.

Maskinfabrikanten skal (som distributør) udføre vurderingerne og dokumentere dette sporbart. De relevante data (mærkeværdier) for de i maskinen anvendte sikkerhedsrelaterede enheder leverer apparatproducenterne af hensyn til produktansvaret. De sikkerhedstekniske beregninger kan gennemføres vha. beregningsværktøjer (som f.eks. Sistema 2.x).

Med henblik på standardisering af mærkeværdierne er VDMA-standarden 66413 blevet vedtaget af VDMA, maskin- og komponentproducenter og testagenturer. Phoenix Contact-biblioteket for sikkerhedsrelevante mærkeværdier er blevet opdateret med nye produkter og nyt sprogindhold. De kan findes enten via Download-området for de forskellige produkter eller via teknologisiden om funktionel sikkerhed.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk