Til alle pressemeddelelser

Direkte konvertering af strømme op til 4000 A til et normsignal

06.04.2015

PACT RCP-strømtransformer til eftermontering  

PACT RCP konverterer strømme op til 4000 A til et analogt normsignal

Med de nye strømtransformere PACT RCP til eftermontering fra Phoenix Contact kan høje strømme nu konverteres direkte til forskellige analoge normsignaler.

Den let håndterbare Rogowski-spole fra det todelte målesystem kan nemt installeres på strømskinner og runde ledere. Anlægsdele skal ikke afmonteres. Med kun en spoletype kan vekselsstrømme på op til 4000 A måles. Den efterkoblede måleværdikonverter kan konfigureres frit både som signalindgang og som signaludgang. Således kan strømmåleområder tilpasses, sådan at udgangssignalet kan vise den fulde signalbredde. Ved Rogowski-måleprocessen er forekomst af farlige åbne spændinger ikke mulig som ved ombygningsstrømtransformeren. Systemet registrerer frekvenser i området fra 16 til 1000 Hz. Den valgfrie spoleholder sørger for sikker og defineret fastholdelse på strømskinnen, uafhængig af skinnetemperatur. Med henblik på at få et nøjagtigt design fås der et strømkonvertersæt med tre forskellige spolelængder, med hhv. skrue- og Push-in tilslutning for målekonverteren.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk