Til alle pressemeddelelser

Mobilt testlaboratorium til overspændingsafledere

28.08.2015

Testapparat CHECKMASTER 2  

CHECKMASTER 2 – Det mobile testlaboratorium til overspændingsafledere

Det nye testapparat CHECKMASTER 2 tester funktionsevnen på overspændingsafledere og registrerer tidlige skader på komponenter. Anlæggets rådighedstid øges og unødigt servicearbejde forebygges.

Betjening af testapparatet foregår intuitivt på touchskærm. Det produkt, der skal testes, registreres hurtigt og fejlfrit ved indlæsning af stregkoden med en håndholdt scanner og tilsluttes efterfølgende til en passende adapter med henblik på test. Testresultaterne gemmes permanent. Udlæsning på USB-stik kan foregå med det samme eller på et senere tidspunkt. Protokollen indeholder alle testresultater med dato og klokkeslet. Således bliver protokollen til letforståelig dokumentation i overensstemmelse med IEC 62305. Ved den omfattende test af alle relevante komponenter registrerer testapparater også overspændingskomponenter, som er udsatte, fordi deres grænse for tolerance er nået, og udskiftning anbefales. For øjeblikket findes der forskellige testadaptere til testapparater, der er beregnet til overspændingsbeskyttelsesfamilierne FLASHTRAB, VALVETRAB, PLUGTRAB og COMTRAB, også af SEC-typen. Desuden indeholder programmet en transportkuffert og testplader. Sprogene tysk og engelsk er installeret på forhånd i CHECKMASTER 2.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk