Til alle pressemeddelelser

Nye softwareprodukter til samlet procesautomatisering

24.07.2015

Laptop med ACRON  

ACRON-softwaren er det centrale knudepunkt til registrering af procesdata, arkivering og evaluering.

Med atvise scada, AIP og ACRON udvider Phoenix Contact sit produktprogram med softwareprodukter til visualisering, alarmmanagement og dataarkivering.

Med integrationen af denne software i Phoenix Contacts eget produktprogram kommer virksomheden et skridt tættere på at kunne tilbyde totalløsninger til procesautomatisering, f.eks. ved infrastrukturanvendelser som de findes i vand- og spildevandsindustrien. Visualiseringssoftwaren atvise scada giver også brugeren mulighed for at udføre komplekse betjenings- og overvågningsopgaver, som kan realiseres uafhængig af tid og sted. Adgang til visualiseringen er mulig med enhver standardbrowser. En editor til web-eksperter åbner ekstra muligheder for direkte JavaScript-programmering. Alarmmanagement-softwaren AIP (AlarmInformationsPortal) er en løsning tilpasset procesovervågninger, som skal være uafhængige af lokationen. Softwaren kan tilkobles styre- og visualiseringssystemer via standardgrænseflader som OPC (Open Process Control) og informerer pålideligt servicepersonalet vha. medier som e-mail og SMS. Anlægsskriveren ACRON fører om nødvendigt protokol over alle anlægs- og driftsdata i redundante databaser. Via protokolfunktionen kan der genereres cyklisk anvendelige og individuelt formbare diagrammer og dokumenter. ACRON kan nemt tilkobles til visualiseringssystemer og kontrollere via standardiserede grænseflader som OPC UA (Unified Architecture).


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk