Til alle pressemeddelelser

Godkendelser til de nordamerikanske markeder

30.11.2017

Produktprogrammet TERMITRAB complete  

TERMITRAB complete - produktprogrammet

Nu kan du også få de smalle overspændingsafledere i produktfamilien TERMITRAB med godkendelser til de nordamerikanske markeder.

TERMITRAB complete har dermed adskillige godkendelser, som giver adgang til anvendelse iht. UL og også iht. CSA-forskrifter i almindelige installationer (ordinary locations). Med hensyn til anvendelse i farlige omgivelser, som f.eks. i eksplosionsfarlige områder, har udvalgte overspændingsafledere og fjernmeldesæt desuden opnået mærket UL Listed.Denne godkendelse certificerer indbygning i de såkaldte harzardous locations op til Class I Division 2 (inddeling iht. NEC 500). På grund af de testede komponenter iht. UL / CSA har du en fordel ved eksport og efterfølgende endelige godkendelser af præfabrikerede styreskabe eller anlægsdele. Meget ofte kræves der en UL- eller en CSA-godkendelse af installatører, operatører eller forsikringsselskaber for at sikre en ensartet sikkerhedsstandard.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk