Til alle pressemeddelelser

Nye SIL-certificerede skilleforstærkere

17.06.2016

SIL-certificerede skilleforstærkere  

De nye skilleforstærkere giver højeste pålidelighed og sikkerhed

Phoenix Contact udvider produktfamilien af gennemgående SIL-certificerede MACX Analog-skilleforstærkere med fire nye, passive skillemoduler forsynet via indgangssløjfe.

Enhederne muliggør en sikker signaloverførsel uden ekstra hjælpeenergi. Varianterne med en og to kanaler fås med en skillespænding på hhv. 2,5 kV eller 5 kV. Derudover fås nu to Ex-i-NAMUR-skilleforstærkere med resistiv udgangsadfærd til ledningsfejltransparens samt to Ex-i-ventilstyremoduler med en logikindgang til ledningsfejltransparens eller -registrering. MACX Analog-skilleforstærkere udvikles og produceres i alle trin i produktcyklussen i henhold til standarderne for funktionel sikkerhed. De på den måde certificerede produkter fås i alle sikkerhedsrelaterede anvendelser til SIL 2 og SIL 3. Det medfører høj pålidelighed og sikkerhed. Ex i-skilleforstærkerne MACX Analog Ex er derudover Atex- og IEC Ex-godkendte. De sørger for eksplosionsbeskyttelse til alle Ex-zoner og til alle gas- og støvgrupper.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk