Til alle pressemeddelelser

Overspændingsbeskyttelse udviklet på ny – effektiv og skånsom

06.04.2015

Overspændingsbeskyttelse med Safe Energy Control Technology  

Særligt effektiv og langtidsholdbar: Overspændingsbeskyttelse med SEC Technology

Lyn- og overspændingsbeskyttelse til strømforsyning er nu særligt effektiv og langtidsholdbar. Dette er gjort muligt pga. den nye Safe Energy Control Technology (SEC) med tilbagekoblingsfri gnistgab fra Phoenix Contact.

Alle beskyttelsesenheder i den nye produktfamilie er blevet udviklet på ny og bygger på SEC Technology. Kernen i lynstrømsafleder type 1 er et gnistgab, som på sikker vis forhindrer netfølgestrømme. Hvor afledningsprocessen i hidtidige versioner af beskyttelsesenheder ofte udløste anlægssikringerne, hører dette fortiden til med SEC Technology. Komponenterne er ekstremt langtidsholdbare og arbejder skånsomt og umærkeligt for hele anlægget. Også overspændingsafledere af typerne 2 og 3 er udviklet til høj ydeevne og funktionssikkerhed. Særligt den kompakte konstruktion og afledernes universelle stikbarhed letter installation, håndtering og vedligeholdelse.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk