Til alle pressemeddelelser

Fra klassisk automatisering til digitalisering af bygningsteknikken

20.03.2017

Det IoT-baserede Ecosystem Emalytics  

Det IoT-baserede Ecosystem Emalytics

De ændringer, der sker inden for automatiseringsteknikken pga. digitalisering, kan ikke tilbageholdes. Industrie 4.0 og Internet of Things viser det tydeligt.

Standardiserede protokoller og grænseflader inden for bygningsteknik bliver i stigende grad branchens omkostningsfaktorer. Fremover skal IP-baseret kommunikation indgå. Til bygningsautomatisering har Phoenix Contact derfor udviklet det IoT-baserede Ecosystem Emalytics, som kombinerer bygningsstyringsteknik med energimanagement og business intelligence services i én løsning. Moderne IP-egnede smart devices, men også enheder, sensorer og aktuatorer fra den traditionelle bygningsteknik integreres direkte i IoT-managementniveauet. Dataene fås som informationsobjekt, uanset hvor informationen kommer fra, så de kan være med til at optimere bygningsteknikkens processer. Med Ecosystem realiseres individuelt tilpassede projekter lige fra efterspørgselsstyrede bygningsinfrastrukturanvendelser (HKL) til aktiv energimanagement og integrering af intelligente E-Mobility opladnings- og lagringskoncepter. Tilbuddet afrundes af det komplette produktprogram og de modulære koblingsenhedskombinationer fra Phoenix Contact.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk