Til alle pressemeddelelser

Producentuafhængige kompatible rundstik

30.11.2018

M17 til M40 PRO - en for alle  

M17 til M40 PRO - en for alle

Phoenix Contact lancerer en ny serie af rundstik med standard- og lynaflåsning. Serien M17 til M40 PRO byder på universelle løsninger til signal- og effektoverførsel.

Med lyntilslutningen Oneclick kan du tilslutte dine apparater på en tidsbesparende og sikker måde. Låsepositionen er ikke til at tage fejl af: Den kan både ses, høres og mærkes. Den producentuafhængige kompatibilitet af standard- og hurtiglåsesystemerne sikrer dig høj tilgængelighed af passende kabel- og apparatstik over hele verden. Ved lanceringen indeholder programmet kabel- og apparatstik i størrelsen M23 - med hhv. bøsningsdele og stiftkontakter. Ledningsforbinderne fås med standard- eller lynaflåsning. Apparatstikkene er kompatible med begge konstruktioner. Der fås nu 6- til 19-polede udformninger til signaloverførsel til strøm på op til 20 A og spændinger op til 300 V. Programmet for effektoverførsel indeholder 5- og 7-polede varianter med ekstra jording for strømme op til 30 A og spændinger op til 630 V.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk