Til alle pressemeddelelser

Nye DC/DC-konverter til energisektoren

19.10.2015

QUINT DC/DC-konvertere fra familien QUINT POWER  

De nye DC/DC-konvertere er optimalt egnet til energisektoren

De nye DC/DC-konvertere fra produktfamilien QUINT POWER fra Phoenix Contacht er særligt egnet til applikationer i energisektoren.

Med deres bredområdeindgang omsætter de DC-indgangsspændingen fra 60 til 72 V og 96 til 110 V til en galvanisk adskilt, justerbar 24-V-DC-udgangsspænding. I kunde- eller fabriksnet gøres typisk en evne til ø-drift mulig ved hjælp af spændingsniveauerne 60, 110 eller 220 V DC som redundant forsyningsspænding med batteripuffer. Disse enheder afdækker indgangspændingerne fra 42 til 96 og 67 til 154 V uden problemer og anvendes i enkeltsidede jordforbundne net eller i net med midterpunktsjording. Med den galvaniske adskillelse mellem ind- og udgangsspænding kan uafhængige forsyningssystemer opbygges og overvåges præventivt. Alle DC/DC-konvertere, strømforsyninger og redundansmoduler i produktfamilien QUINT POWER understøtter effektreserven POWER BOOST, som permanent leverer den 1,25-dobbelte mærkestrøm.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk