Til alle pressemeddelelser

Den nye generation af generatortilslutningskasser

24.08.2015

Generatortilslutningskasse med Inline-sikringer  

Den nye generatortilslutningskasse SCB Compact med Inline-sikring fra Phoenix Contact

Den nye generation af generatortilslutningskasser med Inline-sikring SCB Compact fra Phoenix Contact er endnu mindre end før og mere fleksibel og effektiv.

I modsætning til traditionelle løsninger sidder afsikringen af strengen uden for montagekassen. På grund af denne ændring reduceres den termiske belastning inden i tilslutningskassen, da sikringer anbragt udenfor kan afgive varme til omgivelserne. Inline-sikringen og alle andre komponenter i generatortilslutningskassen, herunder frikobler, overspændingsbeskyttelse og overvågningssystemer, udsættes derfor ikke for så høje driftstemperaturer. På langt sigt betyder det højere effektivitet og længere levetid for hele systemet. Desuden er anvendelse også mulig ved højere omgivelsestemperaturer. Ved flytte sikringer udenfor kan de nye tilslutningskasser konstrueres i mindre udgaver. Det mindre omfang reducerer omkostninger til transport og lager. På grund af den lave vægt skal der kun én person til at montere generatortilslutningskassen.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk