Til alle pressemeddelelser

Kompakt og individuel justerbar beskyttelse til alle anvendelser

15.12.2016

Sikkerhedsafbryder CBMC med LED-signaler i lyskurvefarver  

Ny elektronisk sikkerhedsafbryder med flere kanaler CBMC

Den nye elektroniske sikkerhedsafbryder CBMC er tilpasset nøjagtigt til dine krav: Den kombinerer kompakt konstruktion og individuelle indstillingsmuligheder.

For dig betyder det: Enkel og fleksibel indstilling af strømme, pladsbesparelse og sikker beskyttelse af alle anvendelser med kun én komponent. Med de nye sikkerhedsafbrydere med flere kanaler kan du beskytte fire kanaler sikkert mod overbelastnings- og kortslutningsstrømme. Pga. den kompakte konstruktion kan komponenterne også anvendes i eksisterende anlæg, uden at planlægge styreskabet på ny. Indstil de enkelte strømkredse uden værktøj vha. de trykbare LED-knapper. Pga. den integrerede elektroniske aflåsning er de indstillede værdier beskyttet pålideligt mod uønskede ændringer. De kompakte sikkerhedsafbrydere CBMC fås i de to varianter 1-4 A og 1-10 A. Varianten 1-4 A giver optimal beskyttelse til ledninger og sensorer samt NEC Class 2-strømkredse vha. en tilpasset ekstra intern udgangssikring. Bestil sikkerhedsafbrydere, der allerede er konfigureret. På den måde bliver komponenterne tilpasset nøjagtigt til dit anlæg og kan indbygges og tilsluttes med det samme.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk