Til alle pressemeddelelser

Nye strømforsyninger til maskinkonstruktion

06.04.2015

Strømforsyninger TRIO POWER med Push-in tilslutning  

Den nye generation af TRIO POWER: Optimal inden for maskinkonstruktion

Den nye generation af strømforsyningsfamilien TRIO POWER fra Phoenix Contact er specielt designet til anvendelse inden for maskinkonstruktion. Alle funktioner og den pladsbesparende konstruktion er afstemt efter de høje krav på dette område.

Elektrisk og mekanisk robuste netdele sikrer en pålidelig forsyning af alle forbrugere, også under svære betingelser i omgivelserne. Med henblik på at sikre høj rådighedstid for alle maskiner og anlæg har de syv nye netdele den dynamiske Power Boost, der med 150 % mærkestrøm i fem sekunder også starter ved vanskelige belastninger. Det robuste design med høj bestandighed mod chok og vibrationer, høj gennemslagsstyrke, høje MTBF-værdier (Mean Time Between Failure) på over 1 mio. timer og med den aktive funktionsovervågning med DC-OK-LED og potentialfri signalkontakt sørger for sikker forsyning af alle tilsluttede 24 V DC-forbrugere.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk