Til alle pressemeddelelser

Nyt 868 MHz-radiomodul med Trusted Wireless 2.0

05.03.2015

Radioline-radiomodul baseret på Trusted Wireless 2.0-teknologien  

Det nye radiomodul bruger det licensfrie 868 MHz-frekvensbånd

Radiosystemet Radioline på basis af Trusted Wireless 2.0-teknologien fra PHOENIX CONTACT udvides med et radiomodul til 868 MHz-frekvensbåndet.

Radiomoduler bruger det i Europa licensfrie frekvensbånd med en maksimal sendeeffekt på 500 mW og muliggør en enkel signaloverførsel af I/O-signaler og serielle data, specielt i udendørs applikationer som vandings-/afvandingsområdet og energiforsyning. I tidskritiske applikationer, hvor signalerne skal overføres over store afstande op til 20 km, giver modulet en enkel og sikker løsning. En særlig fordel ved det trådløse modul skal findes i den justerbare datahastighed for wireless-grænsefladen i området fra 1,2 til 120 kbit/s. På denne måde øges modtagerens sårbarhed. Med en lav datahastighed kan en væsentlig større afstand overvindes end med en høj datahastighed. Gennem individuel tilpasning er brugeren således i stand til at rette indstillingen nøjagtig mod den pågældende applikation og den ønskede rækkevidde.


Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk