Til alle pressemeddelelser

Opladning af elkøretøjer med 350.000 Watt

23.05.2016

Elektromobilitet, CCS, CCSplus, E-Mobility, lynopladning, HM  

Opladning af elkøretøjer med 350.000 Watt

Phoenix Contact viser frem på Hannover Messe fra d. 25.-29. april 2016 lynopladningssystemet CCSplus til elkøretøjer frem, som fremover muliggør opladningstider på 3-5 minutter for 100 km.

Lynopladningssystemet er baseret på den eksisterende europæiske og amerikanske CCS-opladningsstandard (Combined Charging System). Allerede i dag gør CCS-opladningssystemet det muligt at opnå kortere opladningstider i forhold til traditionel AC-opladning. For mobilitet i hverdagen kræves der dog rækkevidder på omkring 600 km ved opladningstider på et godt stykke under 30 minutter. For at opnå dette blev opladningssystemet suppleret med et kølesystem, der er integreret i ladestationen. En intelligent kontroller i kølesystemet sørger for, at køling kun kobles til ved behov. Med dette system kan elbiler over hele verden oplades sikkert og ekstremt hurtigt med højere opladningsstrømme. Udvidelse af CCS-opladningssystemet sker i tæt samarbejde og afstemning med den internationale automobilindustri og de internationale producenter af DC-ladestationer. Således er kompatibiliteten med den etablerede CCS-opladningsstandard sikret, samtidig med at alle gældende sikkerhedsstandarder overholdes. Ladesystemet baner således vejen for en enkel lynopladning af elkøretøjer i dagligdagen.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk