Til alle pressemeddelelser

Installationssystem til små tværsnit

23.09.2015

QPD installationssystem  

Ny kompakt produktgruppe til ledertværsnit fra 0,5 mm² til 1,5 mm²

Installationssystemet QPD med IDC-lyntilslutningsteknik QUICKON fra Phoenix Contact fås nu også til ledningstværsnit på 0,5 mm² til 1,5 mm².

Denne kompakte produktgruppe er særligt egnet til applikationer med begrænset installationsplads. Det komplette produktprogram dækker nu ledertværsnit på 0,5 mm² til 6 mm² og egner sig til effekter på op til 690 V / 40 A ved energifordeling i vidt forgrenede maskiner, anlæg og bygninger. Med installationssystemets lyntilslutningsteknik kan der spares op til 80 % installationstid. Ved tilslutning skal ledningen afisoleres, ledere tildeles i Splicebody'en, skæres af i bundter og skrues sammen. Der er ikke behov for specialværktøj. Der findes yderligere en fordel i den robuste konstruktion og den dermed forbundne fleksible anvendelse af produktet. Her er det kun nødvendigt med kapslingsklasse IP68/IP69K og slagstyrke IK07. Produktprogrammet omfatter væggennemføringer, ledningsforbindere, tilslutningsstik og H- og T-fordelere.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk