Til alle pressemeddelelser

Firmware til Security-Appliances med nye funktioner

14.02.2017

mGuard-Security-Appliances  

mGuard-Security-Appliances nu med ny firmware

Den nye firmware 8.4 til mGuard-Security-Appliances fra Phoenix Contact udvider enhedernes funktionsomfang bl.a. med Modbus-TCP-Inspector og DNS-Name-Based-Firewalling.

Med funktionen Modbus-TCP-Inspector, en Deep-Packet-Inspection til Modbus/TCP, kan forbindelser, der bruger denne vidt udbredte industriprotokol, sikres med høj præcision. Adgangsrettigheder kan nu ikke bare indrettes på IP-adresse- og portniveau, men også på funktionskoderne og registrene, der benyttes i Modbus-protokollen. Således kan det eksempelvis fastlægges, hvilke Modbus-deltagere der kun må læse eller også skrive værdier. Derudover kan registernøjagtige adgangsrettigheder defineres. Med DNS-Name-Based-Firewalling kan firewall-adgangsrettigheder defineres ikke kun i relation til IP-adresser, men også DNS-navne. Det letter konfigurationen til anvendelsesscenarier med hyppigt skiftende IP-adresser. Den nye firmware-version mGuard 8.4 kan downloades fra mGuard-produktsidernes download-sektion.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk