Til alle pressemeddelelser

Phoenix Contact hører til "Europas Bedste Arbejdspladser 2016"

15.11.2016

Klaus Lütkemeier  

Klaus Lütkemeier, chef for Human Resources Management

Phoenix Contact har nu for første gang fået en europæisk udmærkelse for sin gode arbejdspladskultur og for at være attraktiv for medarbejdere.

Med datterselskaberne i Schweiz og Holland samt de to tyske selskaber Phoenix Contact og Phoenix Contact Electronics lykkedes det for koncernen at komme på listen over de bedste multinationale arbejdsgivere i Europa. Klaus Lütkemeier, der er chef for Human Resources Management, tog imod prisen „Europas Bedste Arbejdspladser 2016“ fra Great Place to Work i Dublin.

I alt 2.250 virksomheder fra 19 europæiske lande, med deres over 2,6 mio. ansatte, deltog i denne arbejdsgiverkonkurrence, der er den største af sin slags i verden. De havde kvalificeret sig gennem nationale konkurrencer som "Tysklands Bedste Arbejdspladser".

I testen fra Great Place to Work, der omhandler arbejdspladskultur og hvor attraktiv virksomheden er for medarbejdere, interviewes medarbejdere og ledelse fra de deltagende virksomheder. Det, der vægtes her, er centrale arbejdspladsemner som ledelse, tillid og teamgejst i samarbejdet, identificering med arbejdet og bindingen til arbejdsgiveren. Medarbejderne fra Phoenix Contact var især positive omkring emnerne troværdighed, stolthed og teamgejst i deres virksomhed.

Phoenix Contact bruger resultaterne fra disse medarbejderinterviews til yderligere udvikling og forbedring af kulturen på arbejdspladsen. "Medarbejdernes evalueringer og udtalelser viser os, hvor der stadig er behov for at gøre noget", siger Lütkemeier om grunden til, at virksomheden deltog. "På grundlag af det kan vi målrettet udvikle nye tiltag".


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk