Til alle pressemeddelelser

Kompetence inden for overspændingsbeskyttelse

17.06.2016

Netfølgestrømfrit gnistgab med SEC Technology i detaljer  

Netfølgestrømfrit gnistgab med SEC Technology i detaljer

Phoenix Contact er en af pionererne inden for udvikling af overspændingsafledere.

Årtiers erfaring og intensiv grundforskning i samarbejde med universiteter og tekniske skoler er grundlaget for den teknologiske ekspertise, der kommer i spil i udviklingen af produkter til overspændingsbeskyttelse. Et privat, akkrediteret impuls- og stærkstrømslaboratorium hjælper med at implementere vores produkter fra den første idé til serieproduktion, sikkert og i henhold til standarderne.

Et perfekt eksempel er de nye, innovative gnistgab, de mest effektive komponenter inden for overspændingsafledere. De afleder meget høje strømme sikkert. Ældre gnistgab har problemer med at slukke den høje netfølgestrøm fra strømforsyningsnettet hurtigt. Phoenix Contact har for første gang udviklet et gnistgab, som arbejder så godt, at der ikke længere opstår netfølgestrømme. Det skyldes Safe Energy Control Technology. Gnistgab med denne teknologi er ekstremt effektive og også særdeles holdbare på grund af de manglende netfølgestrømme. Sikringer udløses ikke længere, og anlægget kører upåvirket videre.

Vidste du allerede det? Med vores holdbare SEC-overspændingsbeskyttelsesenheder behøver du ikke tænke på udskiftning af sliddele i mindst fem år. Hvis statusvisningen alligevel signaliserer, at noget skal udskiftes, får du gratis erstatning.

Få mere at vide om vores teknologikompetence og innovationskrav inden for overspændingsbeskyttelse.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk