Til alle pressemeddelelser

Adgangen til visualiseringen med Visu+ Express og HMI

12.02.2016

HMI til Visu+-software  

HMI til Visu+-software

Dokumentet "Første trin med Visu+ Express og HMI" fra Phoenix Contact giver begyndere et indblik i visualiseringssoftwaren Visu+ og fortæller om samspillet mellem HMI, styring og udviklingsomgivelsen.

Brugerne vejledes trin for trin frem til det færdige visualiseringsprojekt. Her drejer det sig om anlægget til et nyt projekt i Visu+ og udformningen af brugergrænsefladen via indlæsning af variable fra styringen via OPC og sammenknytning med objekter fra Visu+-applikationen. Til sidst viser vejledningen, hvordan brugere overfører det realiserede projekt til HMI og hvordan Visu+-applikationen betjenes derfra. Der kræves ingen forkundskaber for at bruge dokumentet. Starten er struktureret således, at der hurtigt kan opnås synlige resultater og brugerne kan få et indtryk af samspillet mellem produkterne. Dokumentet og projektfilerne kan downloades gratis i downloadområdet for hver Visu+-HMI.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk