Til alle pressemeddelelser

Mobiltelefonrouter til highspeed-dataforbindelser

11.04.2016

Highspeed-mobiltelefonroutere  

De nye routere muliggør highspeed-dataforbindelser med op til 100 Mbit/s

De nye mobiltelefonrouterne fra Phoenix Contact muliggør effektive highspeed-dataforbindelser med op til 100mbit/s via mobile 4G-LTE-netværk.

Dermed skaber du en mobil bredbåndstilslutning til fleksible lokale netværk, også de steder, hvor der ikke er en kabelbundet internettilslutning tilgængelig. Routeren giver høj sikkerhed gennem IPsec og OpenVPN-understøttelse samt integreret Stateful-Packet-Inspection-Firewall. En yderligere fordel er det store temperaturområde på -40 til +70 °C, som gør anvendelse til infrastrukturanvendelser i rå og krævende omgivelser mulig. Routeren overfører data hurtigt og sikkert mellem kontrolrum og netværk i fielden. De er ideelle til kommunale forsyningsvirksomheder, energi- og vandforsyninger samt olie- og gasvirksomheder. Ved mellemhøje krav til båndbredden kan der fås en billig 3G-version til komponenterne. Disse komponenter har to digitale indgange og en udgang til tilslutningen af sensorer og aktorer. Således kan der f.eks. sendes alarm-e-mails eller SMS pr. indgang. En integreret logbog registrerer alle komponentspecifikke hændelser. MIMO-antenner sørger for en bedre modtagelse. Alle routere er i mobiltelefonistandard kompatibel nedad.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk