Til alle pressemeddelelser

Sikker montering af tung UPS-energihukommelse

05.03.2015

Montageramme med GL-godkendelse til tunge energilagre  

Batteriramme med GL-godkendelse muliggør sikker væg- eller bundmontering

Montagesættet til batteriblokke fra Phoenix Contact anvendes i det tilfælde, at store energilagre til afbrydelsesfri strømforsyning (UPS) skal anbringes sikkert og stabilt på vægge eller bunde.

Så snart en UPS kombineres med de op til 26 kg tunge energilagre UPS-BAT/VRLA/24DC/38AH, UPS-BAT/VRLA-WTR/24DC/26AH eller UPS-BAT/VRLA-WTR/24DC/13AH, er det ikke længere muligt at fastgøre den på standardskinnen. Det er f.eks. tilfældet, når en belastningsstrøm på 40 A skal buffes i en time. Pga. den fleksible monteringsmåde for batterirammen er både væg- og bundmontering mulig. Ved hjælp af en holdebøjle fikseres energilageret sikkert i batterirammen, således at drift kan foregå problemfrit, også under vanskelige vibrationsbetingelser. Med en belastningsevne på 2,3 g er sættet godkendt iflg. Germanischer Lloyd og anvendes især i så krævende miljøer som skibsindustrien. Derudover bruges holdebøjlen som fastgørelseskonsol for processorstyret styringselektronik.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk