Til alle pressemeddelelser

Bygningsinstallation med 3-etagers Push-in klemmer

24.08.2015

3-etagers installationsklemme  

6 mm² Push-in fleretagesklemmer til bygningsinstallation

Med de nye 3-etagers installationsklemmer PTI 4 med tilslutningsteknikken Push-in fra Phoenix Contact kan stive ledere op til 6 mm² nu fortrådes direkte og værktøjsløst.

Klemmerne er med deres kompakte konstruktion afpasset specielt efter de krav, der følger af den elektriske installation og fordelerkonstruktionen. Takket være det skrueløse, selvlåsende skillestykke med statusvisning er kontaktering af neutralledersamleskinnen nem og sikker. Funktionsskakten på hver etage sørger for enkel potentialfordeling med det fleksible stikbrosystem. Hvert tilslutningspunkt kan mærkes entydigt og har desuden en mulighed for kontrol i funktionsskakten via egen prøvestikbøsning. Grundet 50 % lavere indstikskraft kan stive og fleksible ledere med terminalrør fra 0,5 til 6 mm² tilsluttes uden værktøj. Den indbyggede betjeningstast gør det muligt fuldisoleret at løsne lederne med et værktøj. Den orange farve på tasten identificerer den som betjeningselement. Derved undgås fejlbetjening af klemmen. Også fleksible ledere uden terminalrør kan fra 0,2 mm² tilsluttes vha. aktivering af tast.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk