Til alle pressemeddelelser

Phoenix Contact E-Mobility GmbH certificeret efter ISO/TS 16949

24.08.2015

Køretøjsinlet fra Phoenix Contact E-Mobility  

Køretøjsinlet fra Phoenix Contact E-Mobility certificeret efter ISO/TS 16949

Phoenix Contact-gruppens kompetencecenter for komponenter, systemer og løsninger til elektromobilitet opfylder dermed automobilindustriens skærpede proces-, kvalitets- og organisationskrav.

Phoenix Contact E-Mobility udvikler og producerer opladningsstiksystemer og ladestyringer til jævn- og vekselstrømsopladning og er totalleverandør af komponenter til opladningsinfrastruktur, både til faste og mobile enheder. For at leve op til de specifikke krav i automobilindustrien, som særligt omhandler udviklings- og projektarbejde, er virksomhedens processer og organisation blevet afstemt og tilpasset efter foreskrifterne. E-Mobility GmbH kan nu, ud over høj standard, innovation og kvalitet, desuden fremvise et certificeret managementsystem og betegne sig som en pålidelig partner i automobilindustrien på grund af virksomhedens konsekvente service- og kundeorientering.


PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk