PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH i Herrenberg, Tyskland

Forbundet på bedste vis

Teknologicentrum for rundstik i konstruktionsstørrelserne M5 til M58.

Phoenix Contact Connector Technology GmbH er teknologicentrum for rundstik inden for PHOENIX CONTACT-gruppen. Foruden rundstik i konstruktionsstørrelserne M5 til M58 udvikler, projekterer og producerer virksomheden også kundespecifikke kablingssystemer og løsninger. Produkterne kan købes over det globale PHOENIX CONTACT-salgsnetværk.

Løsninger til signaler, data og effekt

Firmasædet i Herrenberg råder over de mest moderne faciliteter til kunststofomsprøjtning, kabelkonfektion, montering, anordningskonstruktion og mekanisk fremstilling.

Foruden rundstik til signaler, data og effekt omfatter det omfattende produktsortiment også innovative hydridstik. Takket være internationale godkendelser samt talrige konstruktioner, kodninger og kapslingsklasser muliggør produktprogrammet individuelt tilpassede tilslutningsløsninger til maskiner og anlæg, elektriske motorer, fremstillingsautomater og moduler i infrastrukturapplikationer.

Mangeårig erfaring

Phoenix Contact Connector Technology GmbH blev grundlagt 1989 som Coninvers GmbH og blev allerede i 1998 en del af Phoenix Contact-gruppen – siden 2002 som 100 % datterselskab. 

Siden november 2014 har virksomheden fungeret som Phoenix Contact Connector Technology GmbH. Som administrerende direktør for virksomheden med cirka 320 medarbejdere har vi Marco Binder og Dr. Christian Helmig.

Signalstik

Signalstik  

Signalstik

Vi har mange forskellige tilslutningsstik i størrelse M5 til M23 til signaloverførsel til vores kunder. Tilpasset de individuelle applikationer fås 3- til 19-polede varianter valgfrit med lodde- eller crimptilslutning.

Datastik

Datastik  

Datastik

Vi har skærmede rundstik i størrelse M8 og M12 til alle gængse fieldbusser og netværk til sikker og hurtig datakommunikation inden for industri- og infrastrukturapplikationer.

Tilslutningsstik

Tilslutningsstik  

Tilslutningsstik

Vores kunder nyder godt af et komplet program fra kabler over apparater til printkort – fra den kompakte M12 tilslutning til størrelse M58 til meget høje overførselseffekter.

Hybridstik

Hybridstik  

Hybridstik

Sikker og kompakt overførsel af signaler, data og effekt i kun et tilslutningsstik: Med vores innovative hybridstik sparer kunden tid og plads ved kabling af apparatet.

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

+49 70 32/92 74 0

Heisenbergstraße 1
D-71083 Herrenberg

Yderligere informationer

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk